Básthy Szilvi

Anyukámtól örökölt spirituális gondolkodással nőttem fel. Diplomámat marketingből szereztem, munkáim pedig az értékesítés, vezetőképzés, majd a marketing területére vittek (és jelenleg is aktívan dolgozom ezen a területen szakértőként).

A tanulás mindig elsődleges fontosságú volt az életemben. Ki nem merülő kíváncsisággal viseltetek az élet és a lélek dolgai iránt, ezért kezdtem el önmagammal, majd másokkal is foglalkozni, immár több mint 20 éve.

Tanultam Agykontrollt, majd annak az Ultra fokozatát, elvégeztem az NLP-t (Practitioner fokozat), megtanultam a Gerson terápiát, a Belső utazás módszertanát és a Simonton tréninget, okleveles Grafológus, továbbá Ultrarövid Terápiás Konzulens vagyok, valamint megtanultam a Théta Healing módszerét is.

Igen, ez mind bennem van, mert számomra fontos, hogy az ismereteim minél szélesebb körűek, időtállóak és naprakészek legyenek. Folyamatosan olvasok könyveket magyarul és angolul pszichológiai és önfejlesztés témákban.

Jelenleg a praxisomban a dr. Buda László nevével fémjelzett Ultarövid Terápiás Konzultáció módszertanával, és a Théta Healinggel dolgozom.

Miért ezt a két módszert alkalmazom? Azért, mert abban hiszek, hogy tudati és lelki szinten is kell foglalkozni egy problémával ahhoz, hogy tartós, mély változást tudjunk elérni. A tudati változás általában az első lépés, ez vezet el a felismerésekhez, a probléma gyökerének tudati megtalálásához. A belső változáshoz viszont gyakran nem elég, ha csak racionális síkon foglalkozunk a problémával, hanem ezzel együtt lelki, belső síkon, az érzelmek és belső fogalmaink tisztázásával is dolgozni szükséges.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció egy kognitív módszertan, gyors és hatékony megoldást kínál a probléma gyökerének feltárására, és lehetőséget ad arra, hogy egy hatalmas előrelépés történjen a probléma megoldásában. Ez a módszer nem igényel spirituális beállítottságot.

A Théta Healing pedig egy nagyon gyakorlatias, gyors módszernek bizonyult arra, hogy felismerjük az érzelmi elakadásokat lelki okait, és ezeket hatékonyan át is alakítsuk.

Akkor tudok a segítségedre lenni, ha eljutottál odáig, hogy akarod a változást és tenni is hajlandó vagy érte.

Legnagyobb gyakorlatom a párkapcsolattal, a kapcsolatokkal, munkával, önmegvalósítással, az életcél megtalálásával és a személyiségfejlesztéssel kapcsolatos problémák megoldásában van.

Fontos, hogy tudd: nem vagyok orvos, pszichiáter vagy pszichológus. Nem dolgozom patológiás esetekkel. Csak egészséges, de problémával küzdő embereket mentorálok. Gyerekekkel 14 éves kor felett dolgozom.

Ha úgy gondolod, tudok segíteni, keress meg, ismerjük meg egymást!

Időpontot foglalok