A Théta Healing az érzelmek és hitrendszerek azonosításával, oldásával foglalkozó meditációs technika. Alkalmazásával megtalálhatod az érzelmi elakadásaidat, felismerheted azokat a hiteidet, amik gátolnak az életben, az önmegvalósításodban, céljaid elérésében.

Maga a „théta” az agyhullámok egy szintje, a közvetlenül alvás előtti rezgést jelöli. Ahogy az Agykontroll „alfa” agyhullámokkal dolgozik, a Théta Healing a „théta” rezgésszinten. Az, hogy ez a rezgés az elalvás előtti tartomány neve, azt jelenti, hogy mindannyian minden nap keresztül megyünk ezen az ellazult „théta állapoton”, csak ezt nem tudatosan csináljuk. A Théta Healing egy módszer arra, hogy hogyan tudjuk ezt az állapotot tudatosan előidézni és a hasznunkra fordítani.

Hogyan zajlik a Théta Healing konzultáció?

A konzultáció ülve zajlik, végig éber maradsz, mindenre fogsz emlékezni. A konzultáció elején átbeszéljük a problémát röviden, majd egy rövid ellazító gyakorlatot vezetek, és utána ebben az ellazult állapotban folytatjuk a beszélgetést célirányosan, az érzelmeid feltérképezésével, a már nem szolgáló érzelmek elengedésével, és az új, kívánt érzelmi és hitrendszeri állapot megteremtésével.

A konzultáció folyamán TE dolgozol, én „csak” vezetlek és kísérlek. Ez azt jelenti, hogy nem én dirigálok, hanem te dolgozol a saját lelkeddel, lelkedben; én a kérdéseimmel vezetlek.

A hatékonyságán és egyszerűségén túl azért szerettem bele a Théta módszerébe, mert az irányítás végig a Kliens, azaz a te kezedben van. Te mondod meg, milyen fogalmakat és érzéseket akarsz elengedni, Te hagyod jóvá, hogy milyen új érzelmekkel akarod a régieket helyettesíteni, így végig az történik, ami a te javadat szolgálja.

Vélemények, visszajelzések

“Szilvit régóta ismerem az üzleti életből. Dilemmám volt, mennyire tudom hátrahagyni az üzleti létet és ‘csak’ beszélgetni, elmélyülni kérdéseimben. Örömmel mondhatom, hogy teljes természetességgel vezetett át a Théta világába, s pontosan rávilágított olyan belső vívódásokra, amelyeken utána sikerült együtt dolgoznunk 🙂 és állítom, eredményesen!”

Sz. Julianna

“Egy családi probléma az életem nagyon sok részére volt negatív hatással. A fő kérdésem az volt: Miért pont ebbe a családba születtem, mi dolgom ezekkel az emberekkel (szüleimmel)? Régóta többféle eszközt, módszert kipróbáltam, hogy válaszokat kapjak, de az igazi megoldást a Theta Healing adta meg. Szilvivel sikerült megtalálni a gyökér-okokat, és megbékélnem a helyzettel. Sokat dolgoztunk rajta, hogy válaszokat kapjak magamtól.  
Megérte! “

M. Mónika

Bejelentkezek