Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé. Bővebben: www.ultrarövidterapia.hu.

A módszer egyedisége: Gyors, mély, hatékony

Az Ultrarövid Terápiás konzultáció mély önismereti munkát tesz lehetővé már egy alkalom alatt is. A konzultáció kb. 1,5-2 óra időtartamú, és két fő részből áll:

  • először végigbeszéljük a problémát, részeire bontjuk, megtaláljuk a fókuszpontokat, beazonosítjuk az abban szerepet játszó személyeket, és számodra is kirajzolódik, hogy mi az a fő vonal, amivel itt és most érdemes továbbmenni
  • a második részben pedig egy egyedi, könnyed beszélgetős gyakorlat alatt a felszínre került gondolataidat és érzéseidet ki tudod fejezni és gyakran fel tudod oldani, ezáltal teret adva az új döntéseidnek, a továbblépésnek.

Hány alkalom szükséges az eredményhez?

Az Ultrarövid Terápiás Konzultációnak pont az a lényege, hogy már egy alkalommal is átütő eredményeket lehet elérni általa.

Természetesen, ha úgy érzed, hogy több megoldandó feladatod is van, vagy hogy az új felismerésekkel továbblépve már még mélyebben szeretnéd az adott élethelyzetedet megoldani, akkor lehetőséged van további konzultációk igénybevételére is.

Vélemények, visszajelzések

“Hálásan köszönöm Szilvinek a segítségét! Egy bennem régóta fennálló probléma feloldásában segített a terápia során, melyért nagyon hálás vagyok neki. Úgy érzem, miután sikerült megtalálnunk a probléma gyökerét és azt kezelni tudtuk, sokkal könnyebbnek, felszabadultabb vagyok. Segítségével sok mindenre ráeszméltem magammal kapcsolatban, amik már egy ideje bennem voltak, de most felszínre tudtak jönni.

A terápia során hamar rátaláltunk a problémára, melyet a feloldás követett. Magam is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, eredményesen tudtunk kezelni egy több éve fennálló problémát, elakadást. Utólag is nagyon köszönöm!”-

J-N. Julietta

“Kötetlen, laza beszélgetésünk keretében indultunk el az elakadásom feloldásának az útján. A belső gyermekkel dolgozva megtaláltam az elakadásom gyökerét. Ezzel dolgozva jutottam el az elengedéshez és a megkönnyebbüléshez. Úgy érzem, hogy most megbocsátva magamnak tovább tudok lépni az utamon. Köszönöm.”

R. Piroska

“Amikor a démonjaid, és szó szerint a démonjaid kisétálnak az életedből [a konzultáció következtében], az egyrészt megmagyarázhatatlan, másrészt viszont fantasztikus. A lelkem lett ma könnyebb egy fekete, nehéz súlytól. Köszönöm!”

S. E.

“Szilvit régóta ismerem. A belső nyugodtsága mellett a határozottságát irigyeltem mindig, ezért titkon azt reméltem, hogy ő biztosan megmondja a „tuti frankót” a problémámmal kapcsolatban. A kezdeti beszélgetés után – ami már önmagában is nagyon jólesett – fogadóórára invitáltuk azokat a személyeket, akik kapcsolatban voltak az elakadásommal. Úgy érzem, rengeteg feszültség oldódott fel bennem és az új célok már nem is annyira félelmetesek! Köszönöm!”

M. Orsolya

“Édesanyám közelmúlti halála, valamint a férjemmel és a családommal való konfliktusok miatt jöttem. Összességében a konzultáció után erősebbnek érzem magam lelkileg. Anyukámnak meg tudtam bocsátani és ki tudtam mondani olyan dolgokat, amiket életében nem. Megerősítést kaptam, hogy jól csinálom a dolgokat, és útmutatást, hogy min tudok még változtatni! Köszönöm!”

V. G. M. Katalin

Időpontot foglalok